Перший Форум крафтового виробництва в Україні пройшов сьогодні, 13 листопада, з нагоди заснування Миколаївського національного аграрного університету та Дня працівників сільського господарства України.
Група компаній “ПАЕК” долучилась до проведення форуму, представили власну продукцію торговельної марки ТМ Смакота. Для відвідувачів та учасників форуму було запропоновано ознайомитись з асортиментом овочевої продукції та солінь власного виробництва.
Довідка:
Група компаній «ПАЕК» – найбільший виробник плодоовочевої продукції на півдні України. Загальна площа, відведена під вирощування овочів, складає 2000 гектарів відкритого та захищеного ґрунту. Під власною торговельною маркою «СМАКОТА» вирощуємо: цибулю, часник, моркву, буряк, капусту, кукурудзу, кабачки, баклажани, салатний перець, картоплю, огірки, помідори, редиску, кавуни та дині. Кожна культура має два посіви для раннього та більш пізнього урожаю.
ТЕПЛИЧНЕ ГОСПОДАРСТВО
Тепличний комплекс групи компаній «ПАЕК» у сезон вирощує більше 4 млн. шт. розсади. У господарстві вирощують овочі захищеного ґрунту: огірки, помідори та редиску.
ОВОЧЕСХОВИЩА
Власна база зберігання овочевої продукції у спеціалізованих складах та в холодильниках має потужність більше 12 000 тонн одночасного зберігання. Для довготривалої реалізації в овочесховищах зберігаються картопля, капуста, цибуля, морква, буряк, гарбузи.
ВИРОЩУВАННЯ
Технологія вирощування плодоовочевої продукції випрацювана агрономами компанії та є унікальною в отриманні високоякісного корисного та поживного урожаю. Усі поля знаходяться під крапельним зрошуванням, що дозволяє в повній мірі контролювати рівень необхідної вологи та забезпечити повноцінний розвиток рослин. Автоматизація виробництва та сучасна техніка гарантують якісну технологічну доробку, доочистку овочевої продукції для подальшого відвантаження та зберігання.
ВЛАСНА ПЕРЕРОБКА
Окрім свіжих овочів та баштанних, здійснюється реалізація заморожених овочів та соління власного виробництва.
КОНТАКТИ: +38 073 026-12-27
smakota.paek@gmail.com